Ga eerst naar de website van BeNext, www.benext.eu.

Rechtsboven in de hoek ziet u ‘Login’. Klik hier op en ga naar ‘Stap 2’.

Stap 2:

Voordat u zich kan aanmelden dient u een account aan te maken. Klik op ‘Nieuw Account’ en ga naar ‘Stap 3’.

1. Account aanmaken 3

Stap 3:

Vul uw gegevens in, lees de ‘Algemene Voorwaarden’ door en vink daarna aan dat u deze gelezen heeft. De nieuwsbrief wordt éénmaal per maand verstuurd. In deze brief staat informatie over veranderingen in het BeNext systeem, nieuwe producten en nieuwe functies. Klik na het invullen van de gegevens op ‘Opslaan’. Ga verder naar ‘Stap 4’.

De gebruikersnaam kan niet meer gewijzigd worden, de overige gegevens kunnen nog wel gewijzigd worden.

Stap 4:

Uw account is aangemaakt. De eerste stap naar uw eigen huisautomatiseringssysteem is gezet. U ontvangt nu een email waarin staat dat u uw e-mailadres moet valideren. Indien u dit niet doet zult u geen berichten van BeNext ontvangen. Deze kunnen bestaan uit product notificaties, alarmberichten, etc.