Log eerst in op uw account op www.benext.eu

Vanuit comfort- en energieverbruik-overwegingen wordt aanbevolen de woonruimte niet te veel te laten afkoelen. Wij adviseren om in de veelgebruikte woonruimtes een basisklimaat van 18 °C aan te houden.

Stap 1:

Ga naar ’Setup’. Hier voegt u onder andere instellingen en producten toe.

Stap 2:

Kies ‘Regels’ in het linker menu.

Stap 3:

Klik boven in het menu op ‘Klimaat’.

Stap 4:

Klik op het potlood icoontje achter de gewenste thermostaat om het tijdsschema aan te passen.

U kunt de temperatuur op verschillende manieren regelen. Bijvoorbeeld met een vast tijdsschema, zoals vanaf ‘Stap 5’ uitgelegd. Dit is bijvoorbeeld handig als u een regelmatig leven heeft met vaste momenten dat u thuis bent.

Ook kunt u drie programma’s instellen, oftewel ‘Lifestyles’ genoemd. Dit staat vanaf ‘Stap 9’ uitgelegd. Deze Lifestyles heten ‘Home’, ‘Away’ en ‘Sleep’. U kunt per thermostaat en per Lifestyle een andere temperatuurinstelling kiezen die bij uw behoeftes past. Een combinatie van beiden is ook mogelijk: bijvoorbeeld bij ‘Home’ stelt u een dagschema in, terwijl u bij ‘Away’ een vaste ondergrens hanteert (bijvoorbeeld wanneer u op vakantie gaat).

Stap 5: Vast Tijdsschema

Voor het instellen van een tijdsschema klikt u op ‘Instelpunt toevoegen’. Ook kunt u de bolletjes gebruiken om een schema samen te stellen.

Stap 6:

Voer het gewenste tijdstip en de temperatuur in en klik op ‘Toevoegen’.

Stap 7:

Indien u het aangemaakte schema voor meerdere dagen wilt gebruiken klikt u op‘Kopieer schema’.

Stap 8:

Vink de gewenste dagen aan waar u het schema voor wilt kopiëren en klik op ‘Opslaan’.

Stap 9: Lifestyle programma instellen

Voor het instellen van een vaste temperatuur per ‘Lifestyle’ klikt u op het drop-down-menu van de gewenste ‘Lifestyle’ en kiest u ‘Stel temperatuur vast’. Hier stelt u de vaste temperatuur in voor de verschillende ‘Lifestyles’. U maakt dan geen gebruik van het tijdsschema.

Stap 10:

Sla de instellingen op door op ‘Opslaan’ te klikken.