Standaard worden drie submenu’s in het hoofdscherm weergegeven: ‘Current Lifestyle’, ‘Products’ en ‘Electricity’. U kunt, indien gewenst, het hoofdscherm zelf aanpassen en andere submenu’s of specifieke details weergeven.

1: Kaart toevoegen

Stap 1:

Open het ‘Keuzemenu’ vanuit het hoofdscherm door op de drie stippen in de rechterbovenhoek te drukken.

Stap 2:

Druk op ‘Toevoegen’.

Stap 3:

Druk op het type kaart dat u wilt toevoegen. Kies ‘Producten’ voor de infraroodpanelen en ‘Klimaat’ voor de thermostaten.

Stap 4:

Vink de producten aan die u wilt weergeven op het hoofdscherm.

Stap 5:

Geef de kaart een naam en kies een weergave-stijl voor in het hoofdmenu.

2: Kaart verwijderen

Stap 1:

Druk op de drie bolletjes van de kaart om het keuzemenu van de kaart te openen.

Stap 2:

Druk op ‘Verwijder’ of ‘Remove’ om de kaart te verwijderen.

3: Kaartvolgorde aanpassen

Stap 1:

Druk op de drie bolletjes van het hoofdscherm om de instellingen te openen.

Stap 2:

Klik op ‘Sort’ om de volgorde van de panelen aan te passen, sleep vervolgens de schermen in de gewenste volgorde door ze ingedrukt te houden.

Stap 3:

Sleep vervolgens de schermen in de gewenste volgorde door ze ingedrukt te houden. Als u klaar bent klikt u rechtsboven op ‘Save’.