Ga eerst naar de website van BeNext, www.benext.eu. Rechtsboven in de hoek ziet u ‘Login’. Klik hier op en ga naar ‘Stap 2’.

Stap 2:

Log nu in op uw account. De installateur heeft bij het plaatsen van het systeem een account voor u aangemaakt. Gebruik deze inloggegevens om in te loggen in uw account.

Stap 3:

Nu bent u ingelogd op uw account. Voordat u begint is het goed om te weten dat er twee delen van de website zijn. Dit zijn de delen ‘Live’, voor het bedienen van de panelen en ‘Setup’, voor het configureren de panelen, denk hierbij aan zaken als het toevoegen van nieuwe panelen, het instellen van tijdschema’s of bijvoorbeeld het kalibreren van de thermostaat.