Als u al ingelogd bent kunt u direct verder met ‘Stap 3’.

Let op: zorg ervoor dat u de Gateway installeert vanuit hetzelfde netwerk als waarop uw computer of laptop is aangesloten.

Stap 1:

Log in op uw account. Ga hiervoor naar www.benext.eu en klik rechtsboven op ‘Login’.

Stap 2:

Log in op uw account. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op ‘Login’.

Stap 3:

Klik op ‘Gateway aanmelden’ om te starten met de installatie.

Stap 4:

Klik rechtsboven op ‘Installeer’.

Stap 5:

Geef de Gateway een naam. Deze is zichtbaar als u de apparaten bestuurt. U kunt deze naam, indien gewenst, later nog veranderen.

Stap 6:

Bekijk het filmpje en volg de instructies op het scherm. Zorg ervoor dat alles gedaan is. Klik hierna op ‘Start’.

Stap 7:

De Gateway wordt geïnstalleerd. Wacht totdat de installatie klaar is en ga dan verder naar ‘Stap 8’.

Stap 8:

De Gateway is succesvol geïnstalleerd. U bent nu bijna klaar.

Stap 9:

Het kan voorkomen dat u de firmware moet updaten. Klik op ‘Start’ en wacht op het onderstaande scherm. Het updaten van de firmware komt veel voor, dit is dus geen fout. U kunt verder naar de volgende stap als de firmware geüpdatet is.

Stap 10:

U dient de Gateway altijd te synchroniseren. Als u dit niet doet zal de Gateway de nieuwe updates niet doorvoeren. Dit betekent dat nieuwe updates niet gebruikt zullen worden door de Gateway. Het synchroniseren duurt niet lang.

Stap 11:

Als u het groene vinkje rechts bovenin ziet (naast ‘Log uit’), dan is de Gateway succesvol gesynchroniseerd. Vanaf nu zullen de nieuwe updates werken.