Log in en ga verder met ‘Stap 1’.

Stap 1:

Ga naar ‘Setup’. Hier voegt u onder andere instellingen en producten toe.

Stap 2:

Om producten te installeren klikt u in het menu links op ‘Installeer’.

Stap 3:

Klik op ‘Derden product’.

Stap 4:

Selecteer het product dat u wilt toevoegen. Om een infraroodpaneel toe te voegen scrollt u naar beneden en selecteert u ‘HomeIQ, ThermIQ’. Klik vervolgens op ‘Voeg toe & installeer’.

Stap 5:

Hier kunt u uw product een logische en unieke naam geven. Dit is handig om te doen. Het kan namelijk voorkomen dat u van hetzelfde product meerdere exemplaren heeft. Als u dit gedaan heeft klikt op ‘Volgende’.

Stap 6:

U kunt het product nu in de online omgeving verschuiven naar een ruimte. Zo weet u precies welk product u in welke kamer heeft staan.

Stap 7:

Volg de instructies die u op uw scherm ziet. Als u klaar bent klikt u op ‘Start’.

Stap 8:

Het product wordt toegevoegd. Houd de knop op het apparaat nu ingedrukt totdat het lampje gaat knipperen. Laat dan de knop los. Wacht totdat het proces klaar is en ga verder met ‘Stap 11’.

Let op: Als u de knop te kort indrukt zal het lampje continue branden en warmt het paneel op. Druk dan nog een keer kort op de knop zodat het lampje en het paneel uitgaan.

Stap 9:

Uw product is succesvol toegevoegd. U bent nu bijna klaar.

Stap 10:

U dient de Gateway altijd te synchroniseren. Als u dit niet doet zal de Gateway de nieuwe updates niet doorvoeren. Dit betekent dat nieuwe updates niet gebruikt zullen worden door de Gateway. Het synchroniseren duurt niet lang.

Indien u meer infraroodpanelen wilt toevoegen gaat u terug naar ‘Stap 3’ en doorloopt u dit proces opnieuw.