Log in en ga verder met ‘Stap 1’.

Stap 1:

Ga naar ‘Setup’. Hier voegt u onder andere instellingen en producten toe.

Stap 2:

Om producten te installeren klikt u in het menu links op ‘Installeer’.

Stap 3:

Klik op ‘Derden product’

Stap 4:

Selecteer het product dat u wilt toevoegen, scroll naar beneden en selecteer in dit geval ‘Thermostat, ThermIQ’ en klik op ‘Voeg toe en installeer’. Ga vervolgens naar ‘Stap 5’.

Stap 5:

Hier kunt u uw product een logische en unieke naam geven. Dit is handig om te doen. Het kan namelijk voorkomen dat u van hetzelfde product meerdere exemplaren heeft. Als u dit gedaan heeft klikt up op ‘Volgende’.

Stap 6:

U kunt het product nu in de online omgeving verschuiven naar een ruimte. Zo weet u precies welk product u in welke kamer heeft staan.

Stap 7:

Volg de instructies die u op uw scherm ziet. Als u klaar bent klikt u op ‘Start’.
Let op: plaats de achterkant van de thermostaat nog niet terug.

Stap 8:

Het product wordt toegevoegd. Houd nu de knop op het apparaat ingedrukt totdat het lampje gaat knipperen. Laat dan los. Wacht totdat het proces klaar is.

Stap 9:

Uw product is succesvol toegevoegd. U bent nu bijna klaar.

Stap 10:

U dient de Gateway altijd te synchroniseren. Als u dit niet doet zal de Gateway de nieuwe updates niet doorvoeren. Dit betekent dat nieuwe updates niet gebruikt zullen worden door de Gateway. Het synchroniseren duurt niet lang.

Indien u meer infraroodpanelen wilt toevoegen gaat u terug naar ‘Stap 3’ en doorloopt u dit proces opnieuw.